Львів’ян кличуть на Різдвяний концерт Ігоря Богдана

1392 0
«Твоє місто» поспілкується з відомим співаком перед його виступом та о 17:00 покаже початок цього дійства.

Вперше після кількарічної перерви заслужений артист України Ігор Богдан приїде до Львова з ювілейним концертом, аби спільно з львів’янами та гостями міста відсвяткувати Різдво дзвінкою колядою 7 січня в театрі імені Марії Заньковецької.

Про це повідомляють організатори концерту.

«Бо лише тут, у Львові, навіть узимку панує унікально тепла атмосфера свята.

Бо лише у Львові можна долучитися до класичного Різдвяного дійства в усьому його національному колориті», – йдеться в їх дописі.

Наголошується, що цього року Ігор Богдан відзначає 45-ліття власного творчого доробку, тож у свою різдвяну програму він включив і твори, які вже стали його мелодійною візитівкою, без яких його ще ні разу не відпускали зі сцени.

Також за час свого тривалого перебування за кордоном відомий співак, якого львів’яни з ностальгією згадують за виступами у «Ватрі» та гуртах Олега Кульчицького та «Галичан», напрацював і чимало нових авторських композицій.

Тож Ігор Богдан щиро запрошує львів’ян на цю символічну зустріч. «Приходьте сім’ями й родинами, шумними компаніями, запрошуйте знайомих, сусідів і гостей, які приїхали з інших міст, бо це саме той концерт, який єднає, де можна разом добряче поколядувати й побажати один одному всіляких гараздів», – зазначають організатори.

«Твоє місто» поспілкується з Ігорем Богданом перед концертом та о 17:00 покаже початок цього масштабного дійства.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!