Львів'ян кличуть на протест проти подорожчання проїзду в маршртуках

3455 0
Політична символіка на ньому буде заборонена, попереджають організатори.
ілюстративне фото: PRONEWS

ілюстративне фото: PRONEWS

Сьогодні, 27 січня, львів'ян закликають приходити о 13:00 до Львівської міськради, аби висловитись проти подорожчання проїзду в маршрутках та автобусах.

«Чекаємо усіх, покажемо своєю присутністю, що львів'яни проти необгрунтованого підняття тарифу на проїзд у міському транспорті, необлікованого руху готівки з перевезень і відсутності якості самого перевезення», – кажуть організатори.

Читайте також: Скільки коштуватиме місячний проїзний е-квиток у Львові

Наразі 265 людей зазначили, що цікавляться подією, 40 сказали, що відвідають її. На акцію можна приходити з чаєм, парасольками та гарним настроєм, але без політичної символіки.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 січня, виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення, згідно з яким з 1 лютого проїзд в міських автобусах становитиме 7 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!