Львів’ян кличуть на різдвяний концерт капели «Дударик» у Гарнізонному храмі

4438 0
Під час «Ретро коляди» збиратимуть пожертви на ремонт храму.

Львівська хорова капела «Дударик» запрошує львів’ян на «Ретро коляду» у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Благодійний концерт відбудеться у четвер, 16 січня, о 20:00, повідомили Tvoemisto.tv організатори.

Читайте також: Бог, правда, праця. Дмитро Кацал про різдвяні концерти, дискусії з батьком та майбутнє «Дударика»

Керівник хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал розповідає, що концерт пройде «як у старі добрі часи».

«Може хто ще пам’ятає концерти «Дударика» 20-30 років тому? Тепло, різдвяна містерія, хори аккапела, дзвіночки. Микола Кацал вкладав увесь хист і душу у ці концерти. Ми через одного співали «Син Божий народився», всупереч системі і наражаючи його на небезпеку тюрми. Тепер мене попросила мама зробити такий концерт. Так, щоб вініл потік і було чутно потріскування гноту свічки, щоб запахло кутею і медом – такий має бути концерт», – говорить Дмитро Кацал.

Він додає, що квитків на «Ретро коляду» не буде, але під час концерту можна буде зробити грошовий внесок у ремонт гарнізонного храму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!