Львів’ян кличуть поприбирати ліс на Китайській

1789 0
Толока відбудеться 15 серпня, у суботу.
Фото: Роман Пахолків

Фото: Роман Пахолків

Львів'ян закликають цієї суботи, 15 серпня, взяти участь у толоці у лісі на вулиці Китайській (Пасічна). Початок об 14.00 год. Прибирання заплановане орієнтовно на дві години.

Читайте також: Непростий хлопець із Левандівки. Як Назар переборов себе та допомагає іншим

У лісі проводили першу толоку 1-го серпня, але там залишилося багато сміття. Цього разу прибиратимуть ділянку на спуску до мототреку вкінці Китайської.

Подію організовує Екоініціатива «Чисте місто» спільно з активними мешканцями міста та мікрорайону Майорівка, парафією храму Благовіщення Пресвятої Богородиці, пластовими куренями №94 ім. Соломії Павличко та №117 ім. Івана Чмоли. 

Організатори Роман Пахолків та Олег Котис радять одягати міцне закрите взуття і довгі штани, бо на місці є бите скло та гострі предмети.

«Приходьте та кличте зі собою друзів та сусідів. Покажімо, що ми активна громада, яка піклується про порядок у своєму лісі і місті!», – закликають організатори.

Читайте також: «Тарілка» для нужденних. Як львів'янин заснував перший у місті продовольчий банк

Також, хто не має змоги прийти, може допомогти закупити рукавиці та інвентар для прибирання:

Номер карти ПриватБанку:

4149499115555243

Пахолків Роман Святославович

Зустріч всіх бажаючих відбудеться о 14.00 біля будинку на Китайській, 50. 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!