Львів’ян навчатимуть догляду за зеленими насадженнями

1544 0
З 6 до 10 жовтня в межах реалізації чергового етапу проекту «Розроблення концепції менеджменту для міських дерев Львова («Концепція вуличних дерев»)», департамент містобудування Львівської міської ради спільно з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ проводитимуть теоретичні та практичні навчання по догляду за деревами.
Фото: bestpickreports.com

Фото: bestpickreports.com

Працівників ЛКП, що працюють у сфері догляду за зеленими насадженнями, та зацікавлених представників ГО ознайомлять із технологіями, що забезпечують міцність і стійкість дерев, із застосуванням спеціальних систем кріплення крон, інформує прес-служба Львівської міськради.

Навчатимуть  експерти з Німеччини Андреас Деттер та Георг-Фрідріх Виттман відповідно до методик, розроблених Німецьким науково-дослідницьким товариством ландшафтного розвитку і будівництва (FLL).

Відбуватимуться практичні заняття з формування та забезпечення міцності крон дерев на просп. Свободи з 7 до 9 жовтня.

Усіх охочих взяти участь у цих заходах просять звертатися в управління екології та благоустрою департаменту містобудування Львівської міської ради за тел. 297-57-55.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!