Львів’ян попереджають, що на Пасічній, 49 можна будувати лише один будинок

4690 0
Забудовник уже звертався по містобудівні умови та другий будинок, утім за договором оренди будувати на цій ділянці можна лише одну 9-поверхівку.
Фото: ЖК "Глобус Панорама"

Фото: ЖК "Глобус Панорама"

У Львові на вулиці Пасічній, 49а хочуть два звести будинки, хоча за документами на цьому місці можна будувати лише один будинок на який уже видали містобудівні умови та обмеження. Тож львів’ян закликають не вкладати гроші в це будівництво, інформує пресслужба ЛМР.

Ця ділянка на праві оренди належить ТзОВ «Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат». Відповідно до цього договору, на цій земельній ділянці можна збдувати не більше одного 9-поверхового житлового будинку» на 60 квартир. Договір чинний до 2025 року. ЖК «Глобус Панорама» на Пасічній уже збудували й наразі завершують благоустрій.

Читайте також: Де у Львові не радять купувати житло. Оновлена мапа незаконних забудов

Крім цього, ТзОВ «Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат» має забезпечити повноцінну роботу автошколи на вул. Пасічній, 49а не менше, ніж на 25 років. Йдеться зокрема про збереження будівлі автошколи. Містобудівні умови та обмеження на 9-поверхівку видали у травні 2017 року. Водночас ТзОВ у липні торік почало звертатися за містобудівними умовами щодо будівництва другого будинку, втім цей проєкт рішення відхилили.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат» зареєстроване за цією ж адресою і належить місцевим підприємцям Анатолію Сіняку, Антоніні Синяк, Роману Шумінському та Олександрі Ілюхіній.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!