Львівְ’ян просять долучитися до збору коштів, фруктів та книг для дітей у лікарні

1492 0
З подарунками святий Миколай завітає до дітей у Чорнобильській лікарні.
фото: ck.ridna.ua

фото: ck.ridna.ua

Фундація Духовного Відродження запрошує небайдужих львів’ян допомогти святому Миколаю з медичного капеланства завітати до дітей із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру (колишня назва Чорнобильська лікарня), що на вул. Дністерській, із фруктами та книгами. Про це йдеться на сторінці Фундації Духовного Відродження.

Читайте також: Львів’ян запрошують стати помічником святого Миколая

Стати помічником святого Миколая дуже легко. Варто зібрати фрукти (бажано гранати, хурму та яблука), придбати дитячі книги або зібрати благодійні внески, за які команда святого Миколая зможе придбати фрукти, книги або дитячі молитовники.

Фінансові пожертви можна надіслати на картковий рахунок відповідального за медичне капеланство у ЛА УГКЦ отця Тараса Гадомського – 4149439040224234 (Приватбанк)

Фрукти та книги можна приносити на Святоюрську гору у Пасторальний відділ попередньо зателефонувавши: 097 261 45 02.

Читайте також: «Новий рік буде добрим». Як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим

Нагадаємо, Тvoemisto.tv дізналося, що у Львові до дня святого Миколая працюватимуть три резиденції, де діти можуть побачитись із святим та отримати від нього подарунки. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!