Львів’ян просять допомогти бабусям з геріатричних пансіонатів, які в’яжуть

2879 0
За 90 днів потрібно назбирати 50 тисяч гривень.
Фото: biggggidea.com

Фото: biggggidea.com

Небайдужих львів’ян просять допомогти людям літнього віку, які проживають у геріатричних пансіонатах створювати, шити та в’язати шапки, шарфи, шкарпетки, капці. Для цього потрібно за 90 днів назбирати 50 тисяч гривень, повідомляє Благодійний проєкт «Старість НА радість».

Читайте також: У Львові після локдауну запрацювали благоднійні крамниці «Емаус – оселі» 

Для цього тут створили соціальне підприємство «Vbrani», які власне займаються виготовленням в'язаних речей.

«Ми віримо, що бізнес має приносити добро, радість і тепло іншим. А шиють шапки, шарфи і шкарпетки не машини і станки, а вправні руки бабусь, які проживають у геріатричних пансіонатах», – кажуть організатори.

Для того, щоб бабусі продовжували займатися улюбленою справою, необхідна фінансова допомога для закупівлі технічних матеріалів.

Читайте також: Чому я привчаю своїх дітей віддавати десятину на добрі справи

Якщо волонтери зберуть 50 тисяч гривень на Спільнокошті за 90 днів, то Міжнародний фонд «Відродження» додасть ще 50 тис. грн, а Kotex Ukraine – 30 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!