Львів'ян просять допомогти молодій дівчині, яка втратила слух. Як долучитись

5297 1
24-річна Еля Яворська потребує вживлення дорогого імпланту.
Фото: Еля Яворська/Facebook

Фото: Еля Яворська/Facebook

Молода дівчина почала втрачати слух ще у 8 місяців, проте за допомогою зміни слухових апаратів їй вдалось навчитись говорити, закінчити школу та вищий навчальний заклад. Проте зараз у Елі Яворської діагностували повну втрату слуху і слухові апарати не допомагають.

Дівчині потрібна кохлеарна імплантація – операція з імплантації у вухо електродів, що виконують функцію пошкодженої ділянки слухового аналізатора. Про це дівчині сказали в Інституті отоларингології імені Коломійченка у Києві. Вартість такої системи – понад 803 тисячі гривень.

«Я починаю втрачати всі здобутки, які так тяжко давалися. Кожен день, проведений без імпланта, сильно погіршує мою вимову, яку я напрацьовувала тяжкими тренуваннями, та призводить до втрати мовної пам'яті слухової кори», – каже Еля Яворська.

Станом на 12 квітня рідні та друзі дівчини зібрали 195 тисяч гривень, але потрібно ще 608 тисяч. Дівчина просить допомоги, аби повернути слух.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку

4149 4390 0561 8198

Отримувач

Яворська Елєонора Віталіївна

 


Читайте також:
15 Квітня, 2019 20:16
Артем +
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!