Львів'ян просять допомогти розшукати зниклого чоловіка з ДЦП. Фото

1636 0
Чоловік має порушення психічного розвитку.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Львів'ян просять допомогти розшукати Ігоря Міклашевського, який сьогодні приблизно о 12:00 вийшов з дачного будинку кооперативу «Пролісок» у селі Новосілки та не повернувся. Про це пише на своїй сторінці у Facebook депутат міської ради Ігор Зінкевич.

Зниклий чоловік має 29 років, проте хворіє на ДЦП, через що має порушення психічного розвитку (рівень трирічної дитини). Родина постійно мешкає у Львові, тому рідні припускають, що він міг поїхати до міста.

Був одягнений у білі гумові капці, сіру в клітинку фланелевув куртку. Носить окуляри, має борідку та вуса. Зріст – 182 см, вага – 48, дуже худорлявий.

Тих, кому відоме місце перебування Ігоря Міклашевського, просять телефонувати його матері Ользі Григорівні (063 93 52 387) або на гарячу лінію поліції (102).

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!