Львів’ян просять допомогти сироті, якому потрібна реабілітація після ДТП

11789 0
Хлопцем, який після ДТП довго перебував у реанімації і зараз потребує реабілітації, опікується бабуся.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

Небайдужих львів’ян просять допомогти 17-річному Юрі, який зараз знаходиться у лікарні після ДТП. Хлопець сирота – батько загинув, а мати зникла і не опікується ним. Наразі хлопця виховує бабуся, яка є його єдиним опікуном. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила львівська волонтерка Уляна Флишко.

За її словами, після аварії, яка сталася в грудні 2020 року, в Юри були невтішні прогнози. Хлопець довго перебував у реанімації, тривалий час не міг говорити та ходити. Та попри все, він вийшов із критичного стану і зараз бореться за своє одужання.

Юра розуміє, що бабусі Іванні Андріївні, яка втратила у 2014 році свого сина (тата хлопчика, який загинув за невідомих обставин в Криму), жінці буде важко без дитини, яку вона так любить та якою опікується.

«Сім'я пані Іванни та її онука Юрія із Золочівського району. Крім 17-річного хлопця є також його троє рідних молодших братиків, якими займається друга бабуся дитини. Мама Юрчика, зі слів рідних, не опікується дітьми, а тому її присутності в своєму житті малеча не відчуває. Бабуся, яка всіляко намагається замінити дітям батьків, визнає, що фінансово не стягує, хоча звертатися по допомогу їй дуже соромно», – зазначає Уляна Флишко.

Волонтерка хоче допомогти дитині потрапити в Центр відновного лікування «Модричі», де Юрій зможе пройти курс відновлення. Для цього потрібно зібрати понад 90 тис. грн.

На ім’я бабусі та хрещеної мами відкрили карткові рахунки, тому всі небайдужі можуть долучитися до збору коштів на лікування Юрія

KredoBank 5355171778537620 (Стенчук Іванна Андріївна)

PrivatBank 5168755447007192 (хрещена Стенчук Наталія Андріївна).

Крім того, є потреба в одязі для дітей (Юрчика і його братів):

Юрій, 17 років: зріст 170 см, розмір взуття – 43;

Максим, 15 років: зріст 165 см, розмір взуття – 40;

Олег, 10 років: зріст 150 см, розмір взуття – 38;

Віталій, 8 років: зріст – 150 см, розмір взуття – 38.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!