Львів’ян просять допомогти у порятунку життя видатного композитора Ярослава Виджака

14493 0
Після перенесеної операції митець перебуває в реанімації. Для відновлення потрібні додаткові кошти.
Фото: скрін з відео

Фото: скрін з відео

Видатному українському композитору, аранжувальнику та співаку львів’янину Ярославу Виджаку потрібні кошти на лікування. після перенесеної операції операції він перебуває в реанімації у важкому стані. Як повідомив львів'янин Андрій Пилюх, для порятунку композитора потрібні додаткові кошти, тому його рідні просять про допомогу усіх небайдужих.

«В ніч з 7 на 8 грудня мого батька госпіталізувала карета швидкої. Після обстеження виявили розрив виразки кишківника і прийняли вкрай небезпечне (зважаючи на загальний незадовільний стан здоров’я), але єдине рішення – терміново робити операцію. Шансів перенести цю операцію було критично мало. Але він впорався! Наступним випробовуванням для нас всіх є післяопераційний період. Зараз тато лежить в реанімаційному відділенні і його життя тримається на волосині Є шанси врятувати його! Для підтримки життєдіяльності потрібні додаткові кошти», – йдеться у зверненні сина Андрія Виджака.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на операцію хлопчику з аутизмом

Усі, хто хоче допомогти фінансово, кошти можуть перераховувати за вказаними реквізитами:

  • Ощадбанк 5167 8032 4760 8313
  • Приватбанк 5457 0822 2265 2385
  • Монобанк 5375 4141 0910 4454

 

Також можна телефонувати сину Ярослава Виджака Андрію тел. 063 515 2777

Для довідки

Ярослав Виджак народився 1953 року у Львові. Є засновником і художнім керівником ВІА «Прометей» та дівочого гурту «Мальви». Музичні твори одного з корифеїв української поп-музики, композитора, поета-пісняра звучать у виконання Білозірової «Ватри», Наталії Бучинської, Зеновія Гучка, Ігоря Богдана, дуету «Ріка життя», Іво Бобула та багато інших виконавців. Серед відомих пісень авторства Ярослава Виджака «Дика ружа», «Королева міста Лева», «Не сумуй, дівчино мила», «Не забудь» та інші.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!