Львів'ян просять допомогти врятувати мавпочку з пересувного зоопарку

1854 0
25 тисяч – це сума, яку не подужають у «Домівці врятованих тварин».
фото: ілюстративне/GEMMA HANDY

фото: ілюстративне/GEMMA HANDY

Львів'ян просять допомогти врятувати зелену мавпочку з пересувного зоопарку. Керівник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський каже, що для цього, а також, аби забезпечити його спокійне життя, потрібно чимало коштів. Зокрема, оголосили збір 25 тисяч гривень.

«Цього разу дуже незвична тварина потребує нашої з вами допомоги. Не собака і не кіт, і навіть не лис. Один з пересувних зоопарків розпродував свою колекцію, всіх тварин купляли такі самі «бізнесмени», а залишився один – досить цікавий звір на ім’я Жужик, а саме зелена мавпочка», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

25 тисяч – це сума, яку не подужають у «Домівці врятованих тварин», тому закликають охочих долучитися до збору коштів та допомогти звірятку.

«Ми попросили притримати малого, щоб могли його забрати та забезпечити йому спокійне життя. Сказавши про те, щоб його притримали для нас, зрозуміли, що 25 тис. грн, це дуже велика сума, яку самі просто не подужаємо. Підсумок єдиний – зараз нам якомога швидше потрібно зібрати велику суму 25 000 грн, щоб врятувати малого від різних «добродіїв», – додає зоозахисник.

Реквізити:

4149 6293 8110 7192 – картка Приватбанку.

5375414127340015 – картка Монобанку



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!