Львів’ян просять допомогти закупити захисні костюми для медиків

2838 0
Матеріал костюмів – поліестер із прорезиновою основою або водовідштовхуючим просоченням, що дає більший захист від коронавірусу, ніж одноразовий костюм.
Фото: Ігор Берник

Фото: Ігор Берник

У Львові збирають кошти на купівлю ста захисних комплектів для медиків з Львівської лікарні швидкої медичної допомоги та Львівської обласної інфекційної лікарні. Про це повідомляють на сайті Благодійного фонду Допоможемо разом.

«Фірма Kvitava шиє захисні костюми для медиків зі Швидкої допомоги та інфекційної лікарні. Фірма починаюча, і все, що можуть, роблять. Вартість комплекту виходить – 506 грн. У комплект входять: захисний багаторазовий костюм, багаторазова маска та маска-щиток з прозорого пластику. Ставимо за мету 100 таких комплектів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У найкращої сімейної лікарки на Львівщині виявили covid-19

Матеріал костюмів – поліестер з прорезиновою основою або водовідштовхуючим просоченням, що дає більший захист від коронавірусу, ніж одноразовий костюм. Дляцих потреб відкрили нову картку: 5169 3600 0827 0773 – Безкоровайний Юрій.

Додамо, що 7 квітня організація уже передала 22 захисних костюми та додаткові засоби захисту у Львівську обласну інфекційну лікарню. А 21 квітня – 10 костюмів у Львівську дитячу лікарню Охматдит.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!