Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на освітлення Тартаківського палацу

2055 0
На початку 2020 року БФ «Спадщина.УА» став одним із переможців Конкурсу мікропроектів Львівської облради.
фото: тартаків

фото: тартаків

Для нічного освітлення фасаду Тартаківського палацу на Львівщині бракувало 36 997 грн. Станом на 2 травня надійшло ще 9 817 грн, відтак, львівян просять допомогти дозбирати необхідні кошти. Про це повідомляють на сторінці палацу у Фейсбуку.

На початку 2020 року БФ «Спадщина.УА» став одним із переможців Конкурсу мікропроектів Львівської облради, отримавши перше місце в рейтингу з проєктом нічного освітлення фасаду Тартаківського палацу. Загальна вартість проекту – 199 949 грн.

Відповідно до умов програми: 50% оплачує Львівська обласна рала, 24% – Тартаківська сільська рада, 26% – небюджетний внесок конкурсанта, що становить 51 987 грн, які має сплатити БФ «Спадщина.УА» до 15 травня.

Читайте також: У нас є тисячі своїх нотрдамів. Допоможіть врятувати Поморянський замок, будь ласка

Також на цей рік також запланували виконати реставрацію в’їзної брами на територію палацу, виконаної на початку ХХ століття відомою львівською ковальською майстернею Яна Станкевича. Кошти на неї у сумі 56 800 грн зібрали восени 2019 року в межах благодійного мистецького пленеру-виставки – #мистецький_тартак

Охочі переказати кошти на освітлення замку можуть це зробити на картку Приватбанку БФ «Спадщина.УА» для Тартаківського палацу: 5169 3305 1998 3065.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!