Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування Владислава Карпіна

3484 0
Без лікування хлопець може стати лежачим хворим.
фото: ірина карпін

фото: ірина карпін

Від народження 20-річний Владислав Карпін із Стебника на Львівщині веде боротьбу за життя. Ще маленьким йому поставили діагноз ДЦП важкої форми. Відтоді хлопець постійно лікується та проходить реабілітацію.

Як повідомила Tvoemisto.tv мама хлопця Ірина Карпін, зараз бракує коштів на наступне лікування сина. Без нього він може стати лежачим хворим. Раніше допомогу у лікуванні їй надавали благодійні фонди. Та вони працюють лише із дітьми до 18 років. Коли Владислав став повнолітнім, усі витрати на лікування та реабілітацію лягли на плечі жінки.

«Допомога – 4 тисячі. Двоє дітей, а витрати просто величезні. Реабілітація – 25 тисяч, санаторій у Хаджибеї – 18 та 10 тисяч – санаторій у Великому Любіні. Це все витрати лише на Владислава, за себе ще мушу додатково платити», – каже вона.

Жінка просить небайдужих відгукнутися та допомогти їй зібрати коштів, щоб можна було й надалі лікувати сина.

Реквізити:

5168 7554 4903 3832 (ПриватБанк)

Карпін Ірина Степанівна



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!