На Сколівщині збирають кошти на розвиток гірськолижного спорту

1239 0
Команда хоче зібрати 200 тисяч грн на спортивний інвентар.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Федерація гірськолижного спорту Сколівщини просить меценатів фінансово підтримати розвиток гірськоголижної команди Сколівської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

«Новий інвентар, повноцінні тренування та збори допоможуть вийти нашим юним спортсменами на новий рівень та боротися за результати в Чемпіонаті України з гірськолижного спорт та міжнародних дитячних змаганнях, претендувати на включення до збірної команди України з гірськолижного спорту», - кажуть у федерації.

Читайте також: 55-річний львів'янин зійшов на Еверест 

Близько 100 атлетів тренуються на гірськолижному комплексі «Плай», а діяльність школи забезпечує Сколівська міська рада. Для того, щоб виховувати все більше спортсменів гірськолижного спорту й досягати високих результатів бракує відповідного інвентарю.

Сколівська дитячо-юнацька спортивна школа існує вже 30 років, і за цей час виховала багатьох майстрів спорту України та призерів.

Читайте також: У Львові збирають кошти на розмальовані вручну ґонтини для «Шевченківського гаю»

Команда має на меті зібрати 200 тис. грн, зараз їм вдалося зібрати 19 тис. грн. За зібрані кошти вони хочуть придбати 5 пар лиж, 20 гірськолижних штанг та проведуть виїзний тренувальний збір.

Підтримати команду можна за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!