Львів’ян просять підтримати створення п’яти фасадних муралів

1162 0
На фасадах міститимуться вірші та вислови видатних українських митців.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Студентське Братство у Львові працює над новим проєктом – створенням п’яти фасадних муралів з віршами та висловами видатних українських митців. Також у планах – проведення тематичних вечорів влітку 2021 року у Львові. Проте, аби його втілити задумане, потрібна підтримка небайдужих, йдеться на Фесбук-сторінці Студенського братства.

Читайте також: У Львові відкрили мурал, присвячений медикам. Фото, відео

«Проєкт «Мурали – слова великих» спрямований на переосмислення, вивчення та збереження українського культурно-мистецького надбання. Завдяки проведенню заходу та створенню муралів ми згуртуємо молоде покоління, яке зможе поширювати знання культури у маси. А це як ніколи важливо для України», – йдеться у повідомленні.

Реалізувати ініціативу планують з квітня по вересень цього року. Її вартість становить 41 998 гривень.

Підтримати проєкт голосом можна у програмі «Активні громадяни» від Британської Ради тут. Останній день голосування уже завтра, 11 квітня.

Нагадаємо, у Львові на житловому будинку намалювали мурал із зображенням Бориса Возницького, 21 червня минулого року на стіні Лікарні швидкої допомоги відкриють мурал подяки лікарям, а в листопаді минулоріч – мурал у пам'ять про бездомних та бідних, які постраждали від насильства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!