Політична реклама

Львів’ян просять прибрати біля будинків

1593 0
Напередодні Великодніх свят голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор звернувся до всіх мешканців району з проханням подбати про благоустрій та наведення належного санітарного стану на вулицях, шляхах, парках, скверах, підприємствах та садибах.

Він зауважив, що необхідно прибрати прилеглі до садиб та підприємств території від будівельних матеріалів та сміття, по можливості висадити дерева та кущі, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відтак, запрошення впорядкувати прилеглу територію (скопати клумби, газони, посіяти траву, посадити квіти, провести фарбування брам, огорож, цоколя та фасади будинків) вручено власникам приватних будинків, головам ОСББ та ЖБК, керівникам установ, організацій та підприємств району.

Нагадаємо, загальноміська толока пройде у місті 12 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!