Львів’ян просять придбати дизайнерські маски і допомогти дітям з багатодітних сімей

1495 0
Вони зроблені на основі якісних і натуральних тканин.
фото: міра життя

фото: міра життя

Проєкт «Міра життя» просить придбати дитячі дизайнерські маски. Вторговані кошти за маски передадуть на реалізацію мрій дітей з багатодітних родин, у яких немає грошей. Про це повідомляють на сторінці проєкту у Фейсбуку.

Маски створили дизайнерка Олеся Марчук разом із заступницею директора відділу соціальної допомоги у Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксаною Рубай. Вони зроблені на основі якісних і натуральних тканин. 

Нагадаємо, що від 21 листопада в Україні почали штрафувати за відсутність маски у громадських місцях. Документ доповнює статтю 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення частиною другою, яка передбачає накладення штрафу від 170 до 255 грн за перебування у громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без надягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно. 

Поліцейські тепер можуть складати протоколи на місці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!