У ЛКП «Лев» 9 нових песиків хочуть знайти свій дім. Фото

2950 0
Дев’ять новеньких песиків, які перебувають в ЛКП «Лев» шукають своїх господарів.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

Львів’ян просять прилаштувати собак, яких нині доглядають в ЛКП «Лев». Познайомитись з собаками можна в ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56, йдеться на сторінці підприємства.

Амелі, 3 роки. Місце відлову: вул. Драгана

Знаєте чому Амелі? Тому що, всім своїм виглядом нагадує справжню французьку леді. Вміє зачаровувати з першого погляду та не упустить випадку цим скористатися.

Кітана, 1 рік. Місце відлову: вул. Мікльоша

Інколи Кітана буває дуже скромною, як, наприклад, на фотосесії. А інколи в ній вмикається моторчик і своєю енергією вона починає заряджати всіх навколо.

Нік, 1 рік. Місце відлову: вул. Замарстинівська

Нік боїться всього, навіть дотик для нього вже великий стрес. А все тому, що в житті йому прийшлося не солодко. Але багато обіймів та любов швидко виправлять цю ситуацію.

Каспар, 9 місяців. Місце відлову: вул. Промислова

Посміхатися, посміхатися і ще раз посміхатися. В Каспара – це девіз по життю. І з таким настроєм він точно полонить чиєсь серце.

Тайсон, 2 роки. Місце відлову: вул. Заміська

Тайсон ще той боєць, адже все своє життя він боровся за виживання на вулиці. Тепер він намагається залишити свої навички в минулому і в нього поступово це виходить.

Данте, 2 роки. Місце відлову: Галицьке Перехрестя

Данте декілька днів бігав вулицями міста та веселив всіх зустрічних. Зараз настав час подумати про себе і завести друга для того, щоб радіти життю разом.

Штормі, 4 роки. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького

Кажуть, що борода дівчаткам не личить, але це не про Штормі. Її зачісці можна тільки позаздрити. А її манера спілкування приведе у захват будь-кого.

Снупі, 4 роки. Місце відлову: вул. Пимоненка

Невідомо, як раніше складалося життя у Снупі, але його втомлений та сумний погляд, говорить про те, що він мало чого хорошого бачив. Шукаємо для нього таких людей, які зможуть його навчити не боятися нічого.

Алай, 2 роки. Місце відлову: Брюховичі

Алай з тих собак, які не охоче йдуть на контакт і намагаються сховатися чим подалі від всіх. Хоча він дуже теплий та приємний хлопець і ми обов’язково знайдемо ключик до його серця.

Комунальне підприємство працює щодня без вихідних з 08:00 до 20:00. Деталі можна дізнатись за телефоном: 252-30-41, (068) 535 45 45 або на сайті ЛКП.

Фото Іра Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!