Львів’ян просять принести мандарини для діток, які лежать у лікарнях. Як долучитися

3791 0
Приносити мандаринки бажано завтра у БФ «Крила надії».
Фото: lita.com.ua

Фото: lita.com.ua

Благодійний фонд «Крила надії» закликає усіх небайдужих долучитися до акції зі збору мандаринок. Фрукти планують передати хворим діткам, які перебувають у трьох дитячих львівських лікарнях, йдеться на сторінці фонду.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

Зокрема, зібрані мандаринки планують передати у різні відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, дитячу лікарню на Орлика та Львівську обласну дитячу лікарню ОХМАТДИТ.

«Багато дітей залишаться в лікарнях і в ніч на Миколая. Та це не підстава скасовувати святковий настрій і його такий приємний мандариновий аромат. Оголошуємо щорічну всельвівську мандаринову мобілізацію, тобто підготовку до Дня мандарина», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів’ян закликають доєднатися до акції «Щедрий вівторок», щоб допомогти 30 дітям

Долучитися може кожен. Для цього потрібно:

  • Організувати збірку мандаринок у своєму офісі, школі, садку чи придбати їх самотужки.
  • Передати мандаринки у БФ «Крила надії».

 

Приносити мандаринки в лікарні не потрібно. Краще приносити їх у п’ятницю, 17 грудня, з 10:00 до 17:00 год, у БФ «Крила надії», що на вул. Городоцька, 16, 2-й поверх.

Координаторка Дня мандарина Люба Возняк – 096 311 34 36.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!