Львів’ян просять тимчасово не гуляти Сихівським парком через скажену лисицю

4168 1
Якщо ж когось вкусила, то просять негайно звертатися в травмпункт.
фото: myplanet.com.ua

фото: myplanet.com.ua

У Сихівському парку імені Папи Римського, зокрема в районі ресторану «Рив'єра» бігає лисиця. Про це повідомляють на сторінці Вет Плюс у Фейсбуку.

Читайте також: Що робити, якщо в горах зустріли ведмедя

Лисиця нападає на людей, імовірно скажена. Львів’ян закликають тимчасово відмовитися від прогулянок в парку з тваринами та дітьми до з'ясування обставин. Якщо ж когось вкусила, то просять негайно звертатися в травмпункт. Або ж, коли лисиця вкусила вашу тварину, – до ветеринара для постконтактної вакцинації.

Нагадаємо, що через випадок сказу в дикої лисиці, яка наприкінці листопада 2019 року зайшла на територію приватного будинку у Личаківському районі, ввели карантин у 5-кілометровій зоні від місця, де її виявили, та продовжили вакцинацію диких тварин.

ТЕГИ: сказ, лисиця

Читайте також:
6 Січня, 2020 16:36
Людина Залиште тварину в спокої! Лисиця НІКОЛИ першою не нападе на людину. Треба бути впертим [***], щоб змусити лякливу тварину захищатися, а не втікати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!