Львів’ян просять зібрати кошти на порятунок собаки, який потребує термінової операції

3546 0
У 2017 році після укусу кліща собака заразився вірусом Лайма, через що у нього почалися ускладнення – різні аутоімунні реакції і захворювання.
фото андрія ткача

фото андрія ткача

Львів’ян просять зібрати кошти на лікування родезійського ріджбека Тора, власником якого є львівський журналіст Андрій Ткач. 2017 року після укусу кліща собака заразився вірусом Лайма. Лікарі два місяці замість лікування від вірусу лікували Тору горло і у нього почалися ускладнення: різні аутоімунні реакції і захворювання. Про це пише Андрій Ткач у себе на Фейсбуку.

Унаслідок вірусу Лайма у Тора розвинулось захворювання – дискоспондиліт (запалення хребта). Діагноз довго не могли поставити і захворювання перейшло в важку форму. Тор відчував біль і не міг ходити самостійно. Частково рятували сильні обезболюючі, – розповідає власник собаки.

Запалення вилікували, але внаслідок цього у Тора утворився люмбо-сакральний стеноз (хребець змістився і сильно затиснув нервові закінчення). Собака вже пережив одну операцію – хребець поставили на місце за допомогою титанового імпланту, і почалося поліпшення, але зараз стан Тора знову погіршується. Потрібна складна і термінова операція.

«Тор для мене не просто друг. У мене був період , коли я боровся за власне життя. Єдиним стимулом жити став Тор. Він допоміг мені тоді, а зараз я рятую його. Разом ми пройшли дуже довгий та важкий шлях. І єдине, чого я бажаю – позбавити Тора від болю і врятувати йому життя», – каже Андрій Ткач.

Із 2017 року він витратив близько 12 тисяч доларів на лікування та продовження життя Тора. Нині вартість операції становить 800-1000 доларів. Вартість МРТ і КТ 200-250 доларів. Окрім цього, післяопераційне перебування в стаціонарі коштує близько 100 доларів на добу. Загалом потрібно зібрати 2000 доларів, фінансовий звіт нададуть.

Номер карти Приватбанку для фінансової допомоги на операцію:

5168 7574 1137 7072 Андрій Ткач.

Фото Андрія Ткача


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!