Львів'ян та переселенців кличуть на загальноміську толоку до Великодніх свят

1550 0
Цього року здебільшого прибиратимуть віддалені райони.
Фото: kokhano.livejournal.com

Фото: kokhano.livejournal.com

За тиждень перед Великодніми святами, 15 та 16 квітня, у Львові відбудеться загальноміське прибирання міста. На 50 локаціях міста та у всіх комунальних закладах освіти, що стали тимчасовими домівками для українців, наводитимуть лад, тож запрошують усіх долучатися до прибирання, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові почали монтувати перше контейнерне містечко для переселенців. Фото, відео

Львів став прихистком для понад 200 тисяч українців, які приїхали до Львова, рятуючись від війни, тож спільне прибирання стане нагодою познайомитись між собою та зблизитись.

«Це буде особлива толока. Раніше ми зосереджувались на прибиранні парків. Зараз вони достатньо доглянуті, тому цього року зможемо більше уваги приділити віддаленим районам», – каже керівниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

Як уточнила Олександра Сладкова, прибиратимуть яри, ділянки вздовж залізничних колій, території промзон, важкодоступні схили.

Із міркувань безпеки зведеної карти прибирань у місті не оприлюднюють. Ті, хто хочуть долучитися до прибирання міста, просять звернутись в управління екології та природних ресурсів за номером телефону: +38 (032) 297-57-55. Або ж знаючи засмічені ділянки, можна взяти пакети, рукавиці, позбирати сміття, винести пакети із зібраним до найближчої вулиці і поставити на найближчому контейнерному майданчику. Якщо такого немає – біля проїзної частини і бажано повідомити про це на гарячу лінію. Зібране сміття у п‘ятницю і суботу збиратимуть перевізники.

Крім цього, львів’ян та підприємства закликають навести лад на прибудинкових та прилеглих до виробництв територіях.

Нагадаємо, що у Львові з 1 квітня почали роботу літні майданчики. За вже встановлені споруди виконавчий комітет Львівської міської ради скасував плату для власників закладів громадського харчування.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!