Львів’ян терміново просять допомогти 3-річній Меланії із злоякісною пухлиною мозку

9682 0
Для продовження лікування потрібно щонайменше 40 тисяч доларів.
Фото: Василина Шпот

Фото: Василина Шпот

Небайдужих львів’ян просять допомогти 3-річній Меланії Шпот, в якої виявили пухлину головного мозку. Дівчинка уже пройшла сотні обстежень, аналізів, болісних процедур, операцію, кілька десятків сеансів радіотерапії та кілька блоків високодозованої хімії, а тепер знову їй потрібна допомога. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала мама Меланії – Василина Шпот.

Читайте також: Хворі не почекають. Кому найбільше у Львові потрібен медичний канабіс

За її словами, зараз ізраїльська клініка лікує дитину в борг. Їм уже потрібно 40 тис. доларів, які родина не може самотужки віддати. Крім того, на дівчинку ще чекають кілька блоків високодозованої хімії.

Відомо, що до Меланії Шпот хвороба прийшла раптово – вона почала погано почуватися, втрачала координацію. Далі на неї чекала госпіталізація та страшний діагноз – медулобластома головного мозку.

За життя Меланії відразу взялися лікарі, яким вдалося повністю видалити пухлину. Гістологія, на жаль, підтвердила діагноз та злоякісність пухлини. Меланія вже пройшла дороговартісне лікування та хіміотерапію, щоб отримати шанс на одужання, яке їй надали в ізраїльській клініці.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок вікторії зі СМА

«Ви вже зробили одного разу чудо, коли за короткий термін завдяки неймовірним зусиллям зібрали необхідну суму, щоб ми з Меланією змогли виїхати на лікування за кордон. Та, на жаль, хвороба у Меланії дуже важка. Лікування не проходить гладко, часті госпіталізації та непередбачувані обставини, постійні обстеження та аналізи підвищують ціну здоров’я моєї дитини. Як не прикро, та саме від грошей залежить життя моєї кровиночки. Нам вдалось просто випросити лікарню продовжити лікування в борг. Сума становить нереальні 40 тисяч доларів. Якщо врахувати, що попереду ще дві, а можливо і навіть три стадії лікування, то сума значно зросте. Ми в розпачі», – повідомила мама Меланії.

Допомогти можна на профілі Меланії

або за Реквізитами Цеху доброти:

ПриватБанк 4246001001025042

Одержувач: БФ ЦД БО

У призначенні платежу обов’язково вказуйте: для допомоги Меланії Шпот

PayPal: [email protected] (з позначкою ДЛЯ ШПОТ МЕЛАНІЇ)

Рахунки батьків:

Приватбанк 5168 7554 5693 2173 Шпот Степан (тато)

Monobank 5375 4141 2652 4510 Шпот Степан (тато)

Monobank 5375 4141 2531 1786 Шпот Василина (мама).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!