Львів’ян вчитимуть, як правильно садити дерева

2144 0
Спеціалісти та активісти у сфері міського озеленення розкажуть львів’янам, як правильно садити дерева.
Фото: dndz.com.ua

Фото: dndz.com.ua

Як зазначають організатори з Інституту міста, захід є актуальним для мешканців, представників експертного середовища та громадських організацій, які продукують важливі рішення у сфері озеленення міста.

Головний інженер ЛКП «Зелений Львів» Володимир Чишинський розповість про плани міста на осінню висадку: які сорти дерев, де і навіщо будуть висаджені до кінця 2017-го року.

Співробітник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександр Шутюк розкаже про досягнення та плани ініціативи «Спільнокошт озеленення на період осінньої висадки дерев». Також буде говорити про деталі правильної підготовки лунки та висадки дерева задля його хорошого подальшого росту.

Читайте також: Як зміняться громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

Також львів’янам нададуть інформацію щодо особливостей дерев вирощених у розсадниках та посадку дерев у контейнерах і з ґрунту, розкажуть про сорти дерев, які найкраще ростуть на території міста, про час та методи їх висадки, догляду.

Зустріч відбудеться у четвер, 26-го жовтня, у кабінеті №108 Львівської міської ради.
Початок о 18.30. Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!