Львів’ян закликають допомогти приготувати подарунки для самотніх з геріатричного пансіонату

1734 0
Приносити все необхідне можна до 15-16 грудня або долучитись фінансово.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У «Майстерні милосердя», яка діє при Патріаршій комісії душпастирства охорони здоров’я УГКЦ, закликають небайдужих допомогти організувати атмосферу свята до Дня святого Миколая для жителів Львівського геріатричного пансіонату.

Головна мета – підтримати літніх самотніх людей, подарувати їм відчуття затишку та потрібності.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

За словами координаторки «Майстерні милосердя» Мирослави Полець, підготовку подарунків до Свята Миколая вже розпочали, але потреби ще є. Зокрема, серед необхідного – солодощі, мандаринки, яблука, апельсини, шкарпетки.

Також просять допомогти коштами, скинувши на картку Приват 5457 0822 7305 1875 (на ім’я Карвацька Іванна (с. Севастіяна), призначення платежу – допомога будинку старших.

Читайте також: Де у Львові можна здати речі та одяг для бідних та потребуючих

Також волонтери «Майстерні милосердя» розпочали підготовку до організації Святвечора для стареньких, які мешкають у геріатричному пансіонаті.

Деталі можна дізнатись за номерами телефонів: 050 417 35 60, 096 720 30 72 (Мирослава Полець).

Нагадаємо, Тvoemisto.tv зробило підбірку ініціатив, коли можна допомогти втілити дитячу чи дорослу мрію до Дня Святого Миколая.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!