Львів’ян закликають допомогти зібрати гроші на лікування оператора Андрія Сладкова. Оновлено

7043 0
У Андрія Сладкова діагностували карциному стравоходу.
Фото: Андрій Сладков

Фото: Андрій Сладков

Львів’ян просять допомогти оператору Андрію Сладкову, в якого діагностували карциному стравоходу. Про це пише режисерка Оксана Червонюк.

Він народився 1960 року у Львові, навчався в Інституті Фізичної Культури на факультеті фехтування, після чого вісім років працював викладачем фізичного виховання у ПТУ №1.

Закінчив курси фотографії та з 1991 року працював фотографом у видавництві «Вільна Україна», а також починає працювати оператором.

Із 2000 по 2005 рік працював з Русланою Лижичко на студії «Люксен». З 2005 року працював на ТРК «Львів» та Державному львівському телебаченні.

Небайдужих львів’ян просять фінансово допомогти в лікуванні Андрія Сладкова.

Рахунок в ПриватБанку:

5168 7427 3062 0170

Оновлено. Уночі з 29 та 30 червня Андрій Сладков помер. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила його донька, керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!