Львів'ян закликають на один день взяти собак на роботу

3991 0
Мета акції – заохотити підприємства дозволити своїм працівникам прийти на роботу з собакою хоча б в одну п'ятницю кожен рік.
фото: лмр

фото: лмр

Сьогодні Львів традиційно долучиться до щорічної всеукраїнської акції «Візьми собаку на роботу». Організатори закликають дозволити своїм працівникам у цей день працювати у товаристві своїх чотирилапих друзів. Мета акції, яку започаткували ще 1999 році,  заохотити підприємства дозволити своїм працівникам прийти на роботу з собакою хоча б в одну п'ятницю кожен рік. 

Львів’яни нині можуть взяти участь у флешмобі, при тому не лише ті, які йдуть до офісу, а й ті, хто працює з дому у товаристві своїх чотирилапих. Умова  викласти у фейсбук або інстаграм спільне фото про робочий день з собакою із хештегами #лапивофісі #обєднанілюбовю.

Читайте також: Забава, Фортуна та ще 6 чотирилапих шукають домівку. Фото.

«Доведено, що собаки допомагають долати стрес, краще концентруватися на виконанні завдань, будувати взаємозв'язки з колегами. Це особливо цінно у такі непрості часи. Світ вразило, як українці рятують і своїх, і чужих тварин під час евакуації. А культура поводження з чотирилапими є одним з показників цивілізаційного розвитку суспільства» цитує ініціаторку Всеукраїнського дня «Візьми собаку на роботу» Катерину Ковалюк пресслужба ЛМР.

Окрім того, сьогодні тисячі собак щодня виконують службові обов'язки, працюючи з військовими, рятувальниками, поліцейськими, а також реабілітологами.

Додамо, що в Україні акція «Візьми собаку на роботу» відбувається вдесяте поспіль. Ініціативу започаткували у Львові у 2013-му працівники місцевої компанії «Кормотех». Тоді до акції долучилися кілька великих львівських офісів. З часом ця практика стала частиною корпоративної культури багатьох компаній. В останні роки долучалися не менше 500 офісів по всій країні. Також такі акції щороку також відбуваються у Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!