Львів'ян закликають не вказувати свої адреси на фейкових каналах про відключення світла

1639 0
Окрім цього, важливо не зазначати вулиць чи точних адрес на цих ресурсах, які не мають стосунку до ПрАТ «Львівобленерго».
Умовне фото

Умовне фото

Енергетики закликають львівʼян та мешканців області не підписуватися на неофіційні джерела, де нібито повідомляють інформацію про вимкнення електроенергії. Окрім цього, важливо не зазначати вулиць чи точних адрес на цих ресурсах, які не мають стосунку до ПрАТ «Львівобленерго». Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Це конфіденційна інформація і вона не має бути доступною для всіх, тим більше для ворога. Ви ніколи не знаєте, хто є серед підписників того чи іншого Телеграм-каналу чи хто є адміністратором чату», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині визначили день, коли не вимикатимуть світло

Також енергетики зазначають, що ресурси, які  стають джерелом розповсюдження фейкової інформації, здебільшого адмініструються з російської федерації. Аби отримувати інформацію стосовно електропостачання, можна користуватись офіційними ресурсами «Львівобленерго», приміром, сайтом, сервісом «Чому немає світла» чи гарячою лінією у Facebook.

Нагадаємо, що по всій Україні, починаючи з 8 лютого, змінять ліміти споживання. У кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, а в інші дні можливі зміни у звичних графіках відключень. Це необхідно для того, щоб провести вимірювання фактичного споживання в кожній області. Коли на Львівщині буде такий день, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!