Львів’ян закликають поїхати велосипедом на роботу

2501 0
У п’ятницю, 19-го травня, відбудеться традиційний весняний день Велосипедом на роботу.
фото: Івана Іщенко

фото: Івана Іщенко

Завтра мешканців Львова закликають їхати велосипедом на роботу, навчання чи по інших справах, щоб продемонструвати переваги цього транспорту для пересування по місту, стимулювати роботодавців створювати кращі умови для працівників, які хочуть їздити на велосипеді. А також показати владі міста потребу розвивати велоінфраструктуру Львова, зазначають організатори акції ГО «Львівська асоціація велосипедистів».

Читайте також: (Не)пересічні львів’яни: Сихівські фрірайдери

Традиційно на день велосипедом на роботу буде організовано велосніданок, який триватиме з 8.00 до 9.00 на пл. Ринок біля фонтану Нептуна.

Нагадаємо, у неділю, 21-го травня, у Львові відбудеться традиційний масовий велозахід, котрий щороку збирає сотні прихильників здорового і активного способу життя. За маршрутом велосипедистів ситуативно перекриватимуть рух.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!