Львів’ян закликають помолитися за дітей-сиріт

1808 0
Щороку, у другу неділю листопада представники всіх віросповідань в Україні моляться за дітей-сиріт.
Фото: unsplash

Фото: unsplash

Капелани Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії УГКЦ запрошують мешканців Львівщини долучитися та попросити у Бога про люблячу сім’ю для кожної дитини, інформує пресслужба ЛОДА.

7 листопада у Ганізонному храмі, що на вул. Театральній, 11 у Львові о 18:00 годині відбудеться Божественна літургія, о 18:45 годині – Велика Вечірня, о 19:15 годині Чування.

8 листопада у Храмі святого Миколая, що на вулиці Короленка, 7, о 18:00 годині відбудеться Божественна Літургія, о 19:15 годині Молитва ТЕЗЕ.

«Для дітей, які залишені в інтернатах, самотність є постійним стражданням. Ці діти не мають найголовнішого – сімейного затишку і тепла. Нам важливо молитися, але також і діяти. Щоб кожна дитина сирота отримала люблячу сім’ю, щоб діти не потрапляли до інтернатів», – висловив свою підтримку ініціативі Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба.

Нагадаємо, що ідея проводити День молитви за сиріт в Україні належить Альянсу «Україна без сиріт». Така молитва відбуватиметься уже вдесяте.

Начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис зазначив, що упродовж  цього року в області нову родину знайшли 260 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!