Львів’ян запрошують до обговорення нових правил реєстрації тварин

2159 0
ЛКП «Лев» запрошує власників тварин та небайдужих львів’ян долучитися до обговорення проекту рішення про «Правила реєстрації домашніх тварин на території м. Львова». Про це ЛКП інформує у соцмережах.

На свої офіційній сторінці у Facebook комунальне підприємство «Лев» розмістило оголошення та проект документу для ознайомлення.

«Пропонуємо Вашій увазі проект рішення про «Правила реєстрації домашніх тварин на території м. Львова». Публікуємо їх на сторінці ЛКП «Лев», аби розпочати обговорення цих правил з вами. До п’ятниці, 3 червня, закликаємо усіх небайдужих львів’ян залишити свій відгук чи запропонувати уточнення/зміни/доповнення до цього документа. Опісля правила буде винесено на затвердження виконавчого комітету Львівської міської ради. Сподіваємося, що спільно з громадою зможемо напрацювати корисний та ефективний документ», – йдеться у повідомленні.

Раніше Львівський портал писав, що у Львові тварини та  їх власники починають жити за новими правилами.

Ознайомитися із проектом рішення про «Правила реєстрації домашніх тварин на території м. Львова» можна за посиланням. Свої пропозиції та зауваження пропонують залишати у коментарях до допису.

Нагадаємо, у березні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про вдосконалення реєстрації домашніх котів і собак, а також утримання і поводження з тваринами у Львові. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!