Львів’ян запрошують долучитись до Години Землі

1507 0
Долучившись до міжнародної природоохоронної акції, у Львові на годину погасне світло на трьох спорудах.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 27 березня, Львів доєднається до міжнародної природоохоронної акції – Година Землі. Ввечері на годину погасне світло на трьох знакових спорудах міста, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові відремонтують підсвітку фасадів 11 храмів. Перелік

Зокрема, за словами керівника ЛКП «Львівсвітло» Михайла Трача, о 20:30 у місті архітектурна підсвітка погасне одразу на кількох центральних спорудах – Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра та телевежі на Високому Замку.

Долучитись до Години Землі та имкнути зайве освітлення та електроприлади запрошують й мешканців Львова та Львівщини 27 березня.

Довідково

Година Землі – щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи WWF, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. Акцію проводять в останню суботу березня і закликають людей, організації та комерційні установи символічно вимкнути зайве освітлення та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети.

Загальносвітова кампанія, у межах якої люди у цілому світі вимкнуть електричне освітлення та побутове електрообладнання на одну годину відбудеться з 20:30 до 21:30. Цього року акція відбувається під гаслом «Віддай свій голос природі».

Вперше подію організували Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 р., світову підтримку отримала у 2008 р.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!