Львів’ян запрошують долучитися до прибирання парку біля Цитаделі

2627 1
Із собою просять взяти рукавички.
Фото: ukrainaincognita.com

Фото: ukrainaincognita.com

30 березня львів’ян запрошують долучитися до прибирання території навколо парку «Цитадель». Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Охочих долчитися до прибирання чекатимуть об 11 ранку на розі вулиць Стефаника та Коперника. Із собою просять взяти рукавички. Мішки для сміття видаватимуть на місці.

Додамо, що у соціальних мережах запустили челендж з прибирання забруднених територій від сміття під хештегом #trashtag. У Львові до цієї ініціативи долучилося управління охорони історичного середовища, яке прибрало територію мурів на Підвальній.


Читайте також:
26 Березня, 2019 13:32
666 ... найбільше долучаються до нищення цього смарагда в короні Львова ті особи( переважно жіночїчої статі ) , що працюють у всіляких "піддриємствах" , офіси і склади яких розташовані на території т.з. Цитаделі ... чом би вам це звернення не надіслати отим конкретним "адресатам" через конкретні служби , які б мали відстежувати-моніторити , що робиться із заповідними куточками нашого міста ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!