Львів’ян запрошують допомогти організувати свято Миколая для дітей захисників

1489 0
Усі, хто хоче долучитись до свята, можуть закупити подарункові бокси. Також можна долучитись фінансово.
Фото: midwestliving.com/

Фото: midwestliving.com/

Громадська організація «Родин полеглих Героїв Львівщини» організовує свято для діток загиблих Героїв Львова та дітей з інвалідністю воїнів АТО/ООС (зокрема й загиблих воїнів). Усіх, хто має змогу, запрошують долучитись та допомогти.

«У Львові є близько 120 діток до 18 років, яких ми хочемо запросити на свято та привітати з днем Святого Миколая, та близько 70 діток з інвалідністю – живих та померлих Героїв, яких ми також привітаємо з Миколаєм. Допомагати нам у цьому буде Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій», – кажуть у ГО «Родин полеглих Героїв Львівщини».

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

Усі, хто хоче долучитись до свята, можуть закупити подарункові бокси. Також можна долучитись фінансово. Звіти будуть опубліковані на сторінках у соціальних мережах: зокрема тут та тут.

Реквізити:

4441 1144 4544 7368 Родич В. О.

4149 4993 8390 9668 Білик Г. Є.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv зробило підбірку ініціатив, коли можна допомогти втілити дитячу чи дорослу мрію до Дня Святого Миколая. Обирайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!