Львів’ян запрошують допомогти плести маскувальні сітки для українських захисників

1872 0
Акцію з плетіння сіток проведуть просто неба – у парку «На Валах».
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У п’ятницю, 3 червня, львів’ян запрошують долучитись до акції з плетіння маскувальних сіток, повідомляє департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА.

Читайте також: Львів'ян кличуть допомагати плести маскувальні сітки для військових

«В умовах воєнних дій сітки є важливим допоміжним засобом для маскування техніки. Дуже важливо всіляко підтримувати наших воїнів та об’єднуватися задля перемоги», – йдеться у повідомленні.

Акцію, яка розпочнеться о 12:00 год., проведуть у парку «На Валах», що на вул. Винниченка, 18 (біля Львівської обласної військової адміністрації).

Доєднатись до акції може кожен. Обіцяють навчити навіть тих, хто раніше ніколи не долучався до подібного заняття.

Нагадаємо, що у Львові є близько 30 локацій, де для наших військових плетуть сітки. Та наразі є потреба у матеріалах – тканинах та основі сітки. Зокрема, просять приносити ножиці, нецупкі тканини зеленого, чорного, бежевого, коричневого, сірого кольорів, бажано тканини з простирадл. Також потрібні точилки для ножиць, сміттєві пакети, сітки готові маскувальні, футбольні, волейбольні, рибальські.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!