Львів’ян запрошують на аукціон для допомоги 4-місячному малюку

2557 0
Львів’ян запрошують на благодійний аукціон у суботу, 23 квітня. Усі кошти із продажу картин передадуть на лікування 4-місячного Матвійка Урбанського, у якого діагностували пухлину головного мозку. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: pixabay.com, прес-служба ЛМР

фото: pixabay.com, прес-служба ЛМР

Матвійку Урбанському – чотири місяці і у хлопчика діагностували пухлину головного мозку. Хвороба уже спричинила ускладнення – обструктивну гідроцефалію та порушення рухів очних яблук, що в подальшому може призвести до жахливих наслідків та погіршення стану дитини, адже з кожним днем хвороба прогресує.

Щоб допомогти маленькому Матвійку та зібрати кошти на його лікування і реабілітацію, волонтери Благодійного фонду «Допомога і турбота» спільно з ГО «Мистецьке об'єднання «Текстура», в межах щорічної виставки «Весна Текстури» проведуть благодійний аукціон. Усі зібрані кошти із продажу картин будуть передані на лікування Матвійка Урбанського.

Відкриття виставки та благодійний аукціон відбудеться 23 квітня в «Музеї ідей» (вул. Валова, 18а). Початок о 17:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!