Львів’ян запрошують на благодійну виставку «Очі»

1504 0
На виставці та аукціоні можна буде придбати дитячі картини, кошти з продажу яких підуть на благодійність.
Фото: myrgorod.pl.ua

Фото: myrgorod.pl.ua

Завтра, 16 березня, у Львові відбудеться благодійна виставка та аукціон «Очі» для дітей військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях на Донбасі та героїв Майдану. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Вперше ми організовуємо благодійну виставку-аукціон мистецьких творів. Цей проект здійснюється завдяки партнерству громадських організацій «Допомога дітям героїв» та «Простору РаДіти». Також усі відвідувачі зможуть переглянути виставку. Це картини намальовані дітьми на окремій взаємодії протягом усіх заїздів сезону 2016 року», — розповідають організатори.

Усіх охочих долучитися до благодійного аукціону запрошують відвідати о 18:30 у кафе «Львівська копальня кави» за адресою пл. Ринок, 10. За детальнішою інформацією звертатись до керівника проекту ГО «Допомога Дітям Героїв Вікторії Христенко за телефоном (067) 471 85 85.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!