Львів’ян запрошують на благодійний показ мод. Кошти скерують на дітей-сиріт

1434 0
Половина коштів від продажу квитків на показ колекції «Чотири сезони» підуть на благодійність.
Фото: Галина Цимбалик

Фото: Галина Цимбалик

Львів’ян запрошують взяти участь у благодійному показі львівської дизайнерки Галини Цимбалик «Fashion Show 2021». Виручені кошти дизайнерка передасть в громадську організацію «Хеврон ІТ Академію» для сиріт та молоді з кризової категорії. Показ відбудеться у неділю, 7 березня, о 17.00 в концерт-холі Malevich. Про це Тvoemisto.tv розповіла Галина Цимбалик.

Читайте також: «Новий рік буде добрим». Як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим

За її словами, ідея зробити благодійний показ мод виникла спонтанно і ще задовго до карантину.

«Одного разу мені наснилися діти, яким була потрібна допомога. Довго думала, як саме можу допомогти, тож визріла ідея зробити благодійний показ. Тому зібрані кошти з моєї мрії від продажу квитків перерахую на ІТ-школу для дітей з інтернатів – «Хеврон ІТ Академію», – каже дизайнерка.

Скільки саме коштів планують перерахувати на благодійність, наразі не відомо, адже квитки ще продають. Також на заході стоятимуть скриньки, куди можна буде пожертвувати кошти на утримання школи або миттєво перекинути гроші через скан.

Під час заходу дизайнерка представить 20 дорослих та 10 дитячих суконь. Це будуть і фемілі луки, і вечірні образи, і комбінезони зі шлейфами. Завершиться показ представленням весільної сукні. Сукні із дебютної колекції представлятимуть не професіонали, а звичайні жінки.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!