Львів’ян запрошують на благодійний ринок, де збиратимуть кошти 10-річній Росколяні

1689 0
Вхід для відвідувачів – вільний.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Завтра, 22 грудня, у Lem Station, що на вул. Дмитра Вітовського, 57 у Львові, відбудеться останній у цьому році блошиний ринок. Про це повідомляють організатори події на сторінці у Фейсбук.

У межах ринку будуть зони «Барахолки» та «Нового». Також організатори обіцяють ще більше антикваріату. Також можна буде послухати музику з вінілів, принести свої на продаж та навіть відібрати щось до домашньої колекції

Під час благодійного ярмарку збиратимуть кошти для 10-річної львів’янки Роксоляни Прочко, яка бореться з рецидивом хвороби. Діагноз дівчинки – гостра лімфобластна лейкемія.

Окрім цього, у грудневому заходу прийматиме участь благодійний проект «Міська барахолка», яка стане точкою збору та продажу вживаного одягу. Сюди можна принести до 5 одиниць якісних речей (одяг, взуття, аксесуари чи книги).

Початок о 13:00. Вхід для відвідувачів – вільний. Учасникам-продавцям необхідно зареєструватися.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!