На правах реклами

Львів'ян запрошують на дні фінансової обізнаності. Як долучитись

2348 0
З 1 по 3 листопада Львів стане центром фінансової освіти для всіх – у місті відбудуться «Дні фінансової обізнаності». Протягом Днів фінансової грамотності відбуватимуться цікаві освітні заходи як для спеціалістів, так і для широкого кола громадськості – школярів, студентів, пенсіонерів.

Проект організовано Національним банком України, компанією Visa та проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» з метою підвищення фінансової обізнаності в Україні.

Де?

Усі події відбуватимуться в Будинку вчених, вулиця Листопадового Чину, 6

Коли?

Щодня, з 09 до 18 години, для всіх охочих працюватимуть експозиція Музею грошей та інтерактивні зони безготівкових фінансових технологій Visa.

Крім того, під час «Днів фінансової обізнаності» відбудуться спеціалізовані заходи: круглі столи, тренінги для викладачів економічних спеціальностей ВНЗ, у тому числі лекції від представників Національного банку України, VISA, проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо монетарної політики, валютного регулювання, гарантування вкладів та інших актуальних тем.

Вхід вільний.

Дізнайтеся більше за посиланням: http://finlitdays.bank.gov.ua/finlit/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!