Львів’ян запрошують на екскурсію ведмежим притулком Домажир

2157 0
Кількість місць на екскурсію обмежена.
Фото: Катерини Хорощак

Фото: Катерини Хорощак

Цієї неділі, 19 липня, на мандрівників чекає ексклюзивна екскурсія ведмежим притулком Домажир. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

На терасі ведмежого будинку кожен охочий зможе поспостерігати за сніданком клишоногих та послухати спів місцевих птахів.

Кількість місць на екскурсію обмежена. Початок о 9:00, а триватиме вона до двох годин. Зареєструватися можна за телефоном 067 82 06 406.

Читайте також: У притулку Домажир волонтери облаштували житло для ведмедів. Фоторепортаж

На території притулку діятимуть правила карантину. Зокрема, обов’язково мати захисну маску та дотримуватись соціальної дистанції 1,5м - 2м. По території притулку дозволяють пересуватися в групі не більше 8 осіб. У кафе там працюватимуть лише літні тераси, де за столиком може перебувати не більше чотирьох людей.

Нагадаємо, ведмежий притулок «Домажир» відкрили у жовтні 2017 року. Спершу екскурсії були безкоштовними, однак із квітня 2018 року стали платними.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!