Львів’ян запрошують одружитися у Шевченківському гаю

4210 0
Для львів’ян вже запустили послугу «Шлюб за добу» із локацією одруження у Шевченківському гаю.

Сьогодні, 26 серпня, уперше на території музею «Шевченківський гай», у рамках пілотного проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу», можна буде одружитися з традиційною весільною обрядовістю. Початок – о 14.00 год., участь у церемонії візьме 4 пари.

Як зазначають у «Шевченківському гаю», усі охочі пари можуть скористатися послугою експрес-реєстрації шлюбу «Етноодруження» в атмосфері давнього українського села. Для цього необхідно зголоситися за тел. 067-253-25-75, на е-скриньку: [email protected], чи написавши на сторінку у Facebook «Музей народної архітектури та побуту у Львові. Шевченківський гай».

Читайте також: Як жили давні лемки та бойки: 8 експонатів Шевченківського гаю. Фото

Додамо, у молодят також буде можливість зареєструвати шлюб на стадіоні «Арена Львів» або у Львівському аеропорту. За подібне одруження молодятам прийдеться заплатити 2-2,5 тисячі гривень. Для учасників АТО одруження коштуватиме 85 копійок.

Додамо, у день старту проекту «Шлюб за добу» на оглядовому майданчику Львівської Ратуші розписали три пари.

Читайте також: В Україні спростять процедуру розлучення

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!