Львів'ян запрошують на фільм про батька української фізичної культури

1804 0
6 серпня відбудеться показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок із циклу «Історія в кадрі». Кінопоказ пройде в рамках реалізації спільного проекту громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», ГО «Громадська варта» та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази фільмів відбуваються щосереди із 15:00 до 16:00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

6 серпня 2014 року демонструється фільм «Іван Боберський: «Де сила, там воля витає!» (2013).

Жанр: Документальний, історичний

Країна: Україна

Мова: українська

Тривалість: 40 хвилин.

Автор сценарію та режисер Тарас Каляндрук.

Довідка. Іван Боберський - український педагог, фундатор, теоретик і практик української національної фізичної культури, організатор сокільсько-січового руху, автор підручників з фізичного виховання молоді. Як автор назви «пласт», сприяв становленню скаутської організатори «Пласт».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!