На правах реклами

Львів’ян запрошують на Форум нерухомості. Як взяти участь

2562 0
Юридичні ризики купівлі квартир в новобудовах, особливості будівництва житлових комплексів, сьогоденні реалії містобудівної політики, у тому числі, у сфері новобудов – такі питання планують обговорити юристи та агенти з нерухомості у Львові під час Форуму нерухомості, який відбудеться 5 грудня.
Фото: legalaid.ua

Фото: legalaid.ua

Мета Форуму, який проводять юридична компанія «Лігалейд» спільно з агенцією нерухомості «Ромдер» – зібрати найкращих спеціалістів у сфері нерухомості і підняти гострі питання, які зараз стоять перед учасниками ринку, в тому числі і інвесторами та покупцями нерухомості. Також обговорюватимуть питання інвестування в нерухомість та проблему переселенців із зони АТО.

Адвокат Валерія Коломієць розкаже учасникам Форуму нерухомості про уникнення кримінальних правових ризиків для покупців та продавців нерухомості, про те, як не залишитись «без даху над головою». Також для Вас виступатимуть юристи ЮК «Лігалейд», президент будівельної корпорації «Ріел» та представник Департаменту соціальної політики при Львівській ОДА.

Адвокат, к.ю.н. Тарас Бачинський – керуючий партнер ЮК «Лігалейд» – вважає, що такий форум є просто необхідний не лише для юристів, нотаріусів та забудовників, але й для кожного, хто хоче придбати нерухомість. Ціна ризику при купівлі нерухомості дуже висока.

Генеральним партнером заходу є будівельна корпорація «Ріел». Медіа-партнером заходу є «Твоє місто». Партнери форуму: агенція нерухомості Romder та портал нерухомості DOM.RIA.

Зареєструватись на Форум нерухомості Ви можете на сайті legalaid.ua в розділі «Події».

Відбуватиметься Форум нерухомості у готелі «Нобіліс» 5 грудня.

Детальніша інформація та реєстрація на Форум нерухомості також за контактами: (096) 002-01-00, (032) 247-35-44, (093) 855-85-60, [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!