Львів’ян кличуть на єпископську хіротонію отця Степана Суса

2196 1
Подія відбудеться 12 січня 2020 року.
фото: credo-ua.org

фото: credo-ua.org

Львів’ян запрошують на єпископську хіротонію отця Степана Суса, яка відбудеться 12 січня 2020 року у Патріаршому соборі Воскресіння Господнього в Києві. Про це він повідомив на своій сторінці у Фейсбук.

«Прошу записати у свої щоденники і купляти квитки на Київ. У неділю, 12 січня об 11.00 відбудеться моя архиєрейська хіротонія (свячення) на Куріяльного єпископа Патріаршої курії УГКЦ з титулярним осідком Зіґріса», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Отець Степан Сус: «Бог дивитиметься на вас як на людину з фотоапаратом в шортах»

Святителями будуть Блаженніший Святослав – отець і Глава УГКЦ, високопреосвященіший владика Ігор – митрополит Львівський УГКЦ та преосвященіший владика Павло  – єпископ Стемфордської єпархії УГКЦ (Нью-Йорк, США).

Нагадаємо, що Степан Сус стане наймолодшим католицьким єпископом. Він народився 7 жовтня 1981 року у Львові. Після навчання у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, 2005 року отримав дияконські свячення, а 30 червня 2006 – пресвітерські. Від 2012 року призначений Синкелом Львівської архиєпархії в справах військовослужбовців, студентів і сиріт, а також парохом гарнізонного храму святих Петра і Павла у Львові.


Читайте також:
27 Листопада, 2019 16:54
666 ... не назвуть щось гарне словом , що на оте "х..ро" починається ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!