Львів’ян запрошують на концерти в органному залі з нагоди Великодня. Розклад

2953 0
У програмі – французька органна музика, музика бароко та навіть нотки джазу.
фото: YouTube

фото: YouTube

З нагоди Великодня у львівському будинку органної та камерної музики відбудеться низка концертів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Так, 23 квітня до органного залу спільно із Асоціацією Haliciana Schola Cantorum і Посольством Швейцарії в Україні з концертом завітає швейцарська органістка Аврора Баль, яка виконає різні твори – від ранніх Аноніма з Органної книги Монреаля 1700 року до шедеврів Олів’є Мессіана та маловідомих творінь Гектора Корнільо.

24 квітня Академічна Капела України «Трембіта» виконає твір латвійського композитора Ешенвальдса «Страсті за Святим Лукою» у 8 частинах.

25 та 29 квітня Олена Мацелюх зіграє найвідоміші твори Філіпа Ґласса – композитора саундтреків до оскароносних фільмів. Також представлять твори його сучасників Олів’є Мессіана та Ганса-Андре Штамма.

27 та 28 квітня Богдан Дем’яненко привезе до Львова твори Йоганна Себастьяна Баха, Д. Букстегуде, Г. Шейдемана та інших. Також 28 квітня Олена Мацелюх виконає найвідоміші твори французьких композиторів.

29 квітня о 17:00 Дмитро Микитин виконає цикл прелюдій Клода Дебюссі, завершуючи тиждень і місяць в Органному залі.

А протягом 2-6 травня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла лунатимуть духовні співи. Початок – о 20:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!