Львів'ян запрошують на нічну екскурсію музеєм «Територія терору»

6012 0
А Музей міста пропонує нічну мультимедійну виставку.
Фото: Vorobus

Фото: Vorobus

Сьогодні, 18 травня, відзначається Міжнародний День музеїв. Кілька львівських музеїв також підготували нічну програму в межах Ночі музеїв.

Так, сьогодні, 18 травня, і завтра о 21:00 у меморіальному музеї «Територія терору» відбудеться нічна екскурсія. Її учасники дізнаються історію створення музею, львівського ґетто та радянської пересильної тюрми №25. Наукові співробітники проведуть екскурсію виставкою «Табір примусових робіт «Янівська» – індустрія терору». Гості зможуть одними з перших ознайомитись із новим мультимедійним наповненням музею.

Читайте також: Як може змінитись музей Територія терору. Візуалізація

«Шум потягів, що проїжджають повз музей, освітлення зі спостережних вишок – створять умови для повного занурення в тему, глибокого усвідомлення трагічних подій минулого», – кажуть в музеї.

Екскурсія безкоштовна, але потрібно попередньо зареєструватись.

У Музеї міста львівянам в межах Ночі музеїв сьогодні покажуть мультимедійну фото/відео виставку у вікні. Побачити її можна буде у львівському туристичному центрі на вул. Руській, 20 з 21:00 до 23:00.

Читайте також: Яким буде Музей міста у Львові. Візуалізація

А Музей історії релігії запрошує сьогодні о 19:00 на виступ струнного квартету, а о 20:00 – на поетичне наукове попурі «Молоді львівські поети».

Tvoemisto.tv також зібрало усі цікаві події, куди можна сходити завтра, 19 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!